laupäev, 12. jaanuar 2019

Vaatame tagasi ja läheme edasi

Värske aasta juba toimetab hoogsalt, aga Nobiina toa tegemistest pole siin ammu kippu ega kõppu. Teeme väikese kokkuvõtte, et siis vahvasti uue aastaga edasi minna.

Mida tõi siis aasta 2018 meie ettevõttele.
  • Aasta algas raske otsusega. Vaatamata heale tahtele, positiivsele mõttele, toredatele inimestele, tuli vastu võtta otsus Türi kauplus sulgeda. Algas suur kolimine. Türi pood oli olemas 3 aastat ja 5 kuud. Aitäh Anneli ja Lisanne, Külli ja Kalev.
  • Kevade hakul tulid kurvad uudised Rapla majaperemehe lahkumisest maisest maailmast ja meile armsaks saanud maja müügist. Hinge puges kurbus ja hirm ning algas tööle "luure" uue rendipinna leidmiseks.
  • Kevade lõpuks oli majal uus omanik ja meile pakuti uut kauplusepinda. Meie akna taga hakkas jälle paistma päike ja lootuskiir. Aitäh Merle!
  • Juulis toimus suur kolimine. Hüvasti Tallinna mnt 37 ja tere tulemast Tallinna mnt 40! Aitäh kõigile abikolijatele: Ainika, Hege, pereliikmed, Alar ja Margus.
Meie uus kodu. Astuge julgelt edasi - vasakpoolne uks.
  • Augustis sai Nobiina tuba 7 aastaseks. Aitäh meile kõigile!
  • 21 oktoobril avasime e-poe www.nobiina.ee . Suur töö on juba tehtud, aga palju kaupa on veel üles laadimata. Ikka jõudu- ja vajadusi mööda. Meie e-poel on olemas ka turvalisuse sertifikaat!
  • Oktoobri kuu on märgiline ka selles osas, et saabusid imelised lõngad otse Itaaliast. RialFilati lõngad leiad ka meie uuest poest: klikka SIIA.
  • Jõulukuuks said meie uue kodu aknad ka üliägedad kleepsud. Aitäh Hege, Sinuta oleks Nobiina tuba ilma näota. Aitäh ka poisile pealinanst, kes Eku disaini kleepsudesse valas ja akendele paigaldas.




Kokkuvõtteks. 
Aasta oli kurnav, liiga palju juhtumisi ja otsuseid ühe väikese ettevõtte jaoks ühes kalendriaastas. 
Aga oli ka huvitav ja karastav. Ellu jäime.

Ja kas teate mis kõige rohkem jõudu annab?

See, et pea üle päeva leidub klient, kes lahkudes poest siiralt ütleb, et meil on Rapla üks parimaid poode. 
Aitäh kõigile klientidele!
Soovime kõigile ideedest pulbitsevat ja näputöörohket aega.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar