esmaspäev, 16. oktoober 2017

Annie Sloani baaskoolitused Nobiinas

Nüüdseks on Nobiinas toimunud kaks kriidivärvi baaskoolitust : I ja II osa. Suured tänud ja paid Monikale. Tema pinsli all löövad särama kõik värvid ja tema säravast maailmavaatest  saab tubagi päikest täis. Monika maalib imelisi pilte ja on omandanud Annie Sloan Chalk Paint värvide võlumaailma ja oskused otse Annilt.

Sellised on Nobiina kaupluse Annie Sloani kriidivärvide riiulid... üsna pungil täis! 
Vägev, eksole!

Ka pintsleid on valida rohkem kui ennemuiste!



Monika tegemisi saab piiluda tema FB Moostuudio lehelt. Ja seegi pole kõik, kuna tema Annie Sloani värvide armastus sai alguse Inglimaalt, kus hetkelgi on tal salong... kahjuks sinnagi olen sattunud vaid virtuaalselt, kuid imeäge emotsioon tuleb kohale ka läbi piltide.

Ma ise küll töötubades kaasa ei löönud, kuid püüdsin olla usin piiluja ja kõik tarviliku kõrva taha pista, et oskaksin edaspidi klientidele tublit nõu anda ja ka mul endal on kodus plaan korda saata suuri muudatusi ja seda just paljuski Annie värvide abil. No tuleb ju need imevärvid ka "omal nahal" ära proovima.

 Piiludes töötuppa sai tehtud ka pilte. No kas pole ahvatlevalt kaetud lauad!





Ja Monika jättis Nobiinasse ka väga ägeda raamatu. Välja antud (loe Monika enda küljendatud) Inglismaal! NB! Tegemist on ainueksemplariga! Siin saab lisaks valmis pakutavatele värvitoonidele veel aimu kuidas segada olemasolevatest muid ägedaid värve. Kindlasti tule ja vaata ise lähemalt. 
Kõik toonid on segatud originaalvärvidega otse paberile.









..... jne..... edasi tule ja vaata juba Nobiinas ;)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar