laupäev, 28. oktoober 2017

Nobiinas käis külas Riina paberpunutised

Kui nüüd meenutada, siis jään juba natukene hätta. Nimelt sellega kui mitu korda on  Riina käinud Nobiinas punumist õpetamas. Täna oli jälle üks selline päev, kus Riina usinatele õpilatele "vitsa andis".

Siin pildil on kõik see vähene ahvatlus, mis Riina kaasa oli võtnud, näitamaks mida  kaunist ja uhket paberist punuda saab.  NB! Mõned kaunitarid jäid Nobiina poe müügiriiulisse  ja neid on võimalik endale soetada.



Riina ise kirjutab oma FB Riina paberist punutised - paberpunutised / paper wickerbv lehel nii:


Kui kolisime oma majja, vajas äkitselt üks riiul hädasti hunnikut korve.Vastavat mõõtu polnud võtta ühestki poest. Kuna olin pikka aega silma peal hoidnud paberpunutistel, siis ühel kenal aprillikuu päeval 2014 alustasin katsetustega, abiks internet ja jonn, ja nii need korvid tulema hakkasid.. kerge see polnud! Siis tekkis hasart ja nauding tehtud töödest ja ikka on kusagil veel üks korv puudu... Ja kasutud ajalehed saabki kõik imelisteks korvideks punuda.
Paberkorvid on kenad, kerged ja vastupidavad ja sobivad nii toiduainete kui muu koduse kraami jaoks.
 Tänases töötoas valmis 6 ümarat korvihakatist. Ja loodetavasti valmib neid veel ja veel ja veel....




Tänusõnad Riinale ja tublidele punujatele. 

Ja mul on ka veel paar tähtsat teadaannet!

Nimelt leppisime kokku, et 2 detsembril tuleb Riina Nobiinasse tegema jõuluteemalisi punutisi.Hoidke silmad-kõrvad lahti!


Ja kui Sinul on mõni tore oskus mis on võlunud su hinge ja meele, ning oleks tahtmine tulla läbi viima töötuba, siis anna kindlasti endast teada! Nobiina1@gmail.com või tel. 5271202




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar