esmaspäev, 29. veebruar 2016

Olen siis nüüd siin oma esmase pisi-katsetusega mõtteid internetiavarustesse saata.
Mõtteid on palju, teemasid on palju, ideid ja tegemisi on palju, ainus mida napib on aeg. Kuid jõudsin mõistmisele, et mitte midagi siin eksisteeimise maailmas ei tohi edasi lükata, sest aeg lendab ja minevik hägustub.... samas on (oleks) vahel nii hea meenutada ja piiluda oma endisi tegemisi. Ja ehk olla oma tegudega ka eeskujuks ja toeks teistele, kes on ehk teekonna alguses kus mina juba kulgen.
Väike mõte liikus ka sinna, et aastaid 20+ tagasi, kui sündisid minu esimesed 2 tütrekest ja lõin palju ilu oma kätega nii koju kui ka lastele ning endale selga, kingituseks ja ka müügiks, siis tollest ajastust on jäänud paljuski vaid mälestused mõtetesse.
Siin blogis plaanin teha postitusi  päris mitmes vallas. Lühidalt - teemad oleksid käsitöö, väikeettevõtmine, kooitee ja kõik mis jääb nende teemade vahele ja ette ja taha jne.

1 kommentaar:

  1. Väga tore, et otsustasid blogida. Mina hakkan kindlasti su tegemisi siin vaatama. Kutsun ka külastama enda käsitöiseid sahkerdamisi http://katispeaceofmind.blogspot.com.ee/ Tervitades Kati

    VastaKustuta